tisdag 5 augusti 2008

LL Cool J, Papoose, Twista, Jane Doe f. Talib Kweli & Black Thought

LL Cool J hade freestylemania för ett par veckor sen och droppade galet mycket. Sedan blev det nästan helt tyst om snubben. Nu är han tillbaka med en freestyle som är proddad av Marley Marl. Cools platta, Exit 13, droppar nionde september.
DOWNLOAD LL Cool J - Marley Marl Freestyle


En till som är back in the game! Papoooose. Sjukt skön låt också, beatet är så bra och det går nästan inte att förstå hur Pap kan vara så bra även på sådana här konstigeter. Han rappade ju över Blazes mördar-Mr. Carter-beat för ett tag sen också och gjorde det hur bra som helst, visar att han är en av de bättre. Missade ni det, så find it! Paps debutplatta, The Nacirema Dreams, in stores ???.
DOWNLOAD Papoose - Get It Poppin' Again

Det bara fortsätter. Twista har gömt sej länge nog nu. Det här är första låten från hans nästa album, The Mitchell Report. Jag har saknat Twista, han är så bra så bra.
DOWNLOAD Twista - Talk To Me


Den här låten är inte ny. Den är från 2001, och skulle vara med på Janes platta, The Introduction, som lades på hyllan. Den har i alla fall inte läckt förrän nu. Mysigt med Talib Kweli från den tiden, han var lika underbart bra då som nu.
DOWNLOAD Jane Doe - Bullshit (Feat. Talib Kweli & Black Thought) (Prod. 88 Keys)

Inga kommentarer: