fredag 22 augusti 2008

Beyoncénews! + ny låt med Mariah, MJB, Ciara, Rihanna m.fl.

Beyoncé, Mary J. Blige, Mariah Carey, Fergie, Ciara, Ashanti, Rihanna, Natasha Bedingfield, Keyshia Cole och en hel del andra har spelat in en låt som kommer släppas den 2 september. Intäkterna från låten kommer gå till cancerforskning. Brudarna ska också framföra låten tillsammans under en gala som kommer visas på alla stora kanaler i USA, samtidigt, den 5 september. Låten släpps alltså inte förrän om ett par veckor, men den har redan läckt ut. Jag är bara amazed över hur femton personer får plats på en normallång låt..

Beyoncé, Mariah Carey, Fergie, Rihanna, Ciara, Keyshia Cole, Leann Rimes, Mary J. Blige, Sheryl Crow, Miley Cyrus, Melissa Etheridge, Ashanti, Natasha Bedingfield, Leona Lewis & Carrie Underwood är alla som är med på låten.

DOWNLOAD Various Artists - Just Stand Up To Cancer

Mer Beyoncénews! Det sägs att det kommer finnas ett Kanye West-samarbete på kommande plattan. Beyoncé+Kanye-låten har titeln "Virtuoso Intellect". Det skrämmer mej. Snälla inga rymdskeppsfreakljud och ingen T-Pain-röst på varken Kanye eller Beyoncé! Det kommer bli nervöst fram till skivsläppet, som nu faktiskt har fått ett datum! 8 november i USA och 11 november i resten av världen. Härligt härligt, det är på G på riktigt nu. Andra som Beyoncé jobbar med tros vara Rodney Jerkins, Neptunes och The-Dream. Jag är givetvis övertygad om att plattan kommer vara riktigt bra, men... Kanye West oroar mej. En eller ett par totala misslyckanden kommer nog plattan ha råd med, om den i övrigt innehåller ett par downtempoballader som Beyoncé alltid gör ruskigt bra. I vilket fall som helst så har Beyoncé redan mäktat med världshistoriens bästa album (Dangerously In Love såklart) så oavsett vad som händer så har man det att hålla fast vid.

Inga kommentarer: