måndag 4 augusti 2008

BLU - All The Kings Men, MURS - Can It Be, KILLER MIKE - Dope Boyz Freestyle

Riktigt skön låt från The Hiphop Prince of LA - Blu. Jag har lyssnat en del på honom och uppskattat hans skills och allt, men han har ändå inte gjort något jättestort avtryck. Den här låten har en bra hook, så den fastnar lätt. Som bekant gör bra-hook-låtar ofta att man fastnar för en artist, och sen börjar digga allt med den. En bra början för blivande Blu-fans helt enkelt! Enjoy, snubben är fett värd att lyssna på.
DOWNLOAD Blu - All The Kings Men (Feat. Tiron)

När vi ändå är inne på LA-rappare som skiljer sej från sterotypen av LA-rappare... En asfet låt från Murs, som droppade gratis-albumet med 9th Wonder häromveckan. Sweet Lord var riktigt bra, 9th Wonder är nog min favoritproducer just nu, med sina odödliga soulbeats. Alla bra rappare borde göra ett album med endast 9th. Han är bäst. Den här låten är från Murs kommande album, Murs For President.

DOWNLOAD Murs - Can It Be




Lite traditionsenlig westcoast bjuds vi på idag också. Killer Mike är visserligen från the dirty south, Atlanta, men han rappar över ett beat som tillhör västkustens (grymmaste rappare just nu?) The Game.
DOWNLOAD Killer Mike - Dope Boyz Freestyle

Inga kommentarer: