fredag 26 september 2008

Hiphopnews: Left Eye album på G, Buckshot på sjukhus, ny film med Bow Wow och Lil Wayne

Lisa "Left Eye" Lopes avled oerhört tragiskt i en bilolycka på våren år 2002. Hon släppte, förutom flera album med TLC, endast ett enda soloalbum. I år är det äntligen dags för uppföljaren att komma. Plattan kommer innehålla 12 låtar som Left Eye spelade in innan hon dog, och gästlistan innehåller bland andra Missy Elliott, 2Pac, Lil' Mama och Chamillionaire. Första singeln kommer vara en låt med Missy som har titeln Let's Just Do It. Albumet heter Eye Legacy och släpps 11 november.

Buckshot, Brooklynemceen som just nu är aktuell med en Black Moon-turné, har blivit intagen på sjukhus på grund av någon typ av anfall. Låter väldigt oroande tycker jag. Buckshot släppte fenomenala The Formula tidigare i år tillsammas med Duck Down-kollegan 9th Wonder, och är en av de bästa rapparna där ute enligt min mening. Läs mer HÄR.

Det ska bli film av orkankatastrofen Katrina som drabbade New Orleans för ett par år sedan. Filmen, som har titeln Hurricane Season, baseras på en sann historia och handlar om hur ett basketlag lever vidare trots katastrofen. Huvudrollerna innehas av Bow Wow, Lil Wayne och Forest Whitaker. Ska bli spännande att se vad Weezy har för roll haha.

Inga kommentarer: