måndag 22 september 2008

Freeway, Jean Grae, Duo Live, Bangladesh f. Busta & Rick Ross

Freeway tar det till nästa nivå när det är officiella albumtracks. Det här spåret är från kommande plattan, Freedom Of Speech. Jag älskar den här låten. Får spara lite på den ett tag, så att man kan spela den sjukt mycket i vår. Känns som att den skulle passa bra då. Fast den lär nog spelas hyfsat mycket i höst också. Och i vinter.
Hur gick det med Jean Graes avhopp från hiphopen egentligen? I höst droppar i vilket fall som helst ännu ett album av en av de bästa kvinnliga rapparna in the game. Albumet är ett collabo mellan Jean och Blue Sky Black Black Death, som står bakom produktionerna. Här kommer ett smakprov.

DOWNLOAD Jean Grae - Shadows Forever




Den här gruppen, bestående av en emcee och en producer, är ganska spännande. Jag fick reda på deras existens först idag, och har bara hunnit lyssna igenom ett par låtar. Det jag hörde lät dock riktigt bra, så jag ska leta upp lite mer med Duo Live. HÄR kan ni läsa lite mer om dem. Och här kommer deras nya låt.
DOWNLOAD Duo Live - Shooting (Feat. Billz & Joell Ortiz)

Hmm... Bangladesh har gjort mycket bra musik i sina dagar. Inte bara A Millie faktiskt, så en del förväntningar på något hyfsat bör man ha. Speciellt när han har fått med Busta Rhymes på micken. Den här låten kanske är en såndär som man måste ge många chanser innan man förstår den...?
DOWNLOAD Bangladesh - Girls Love Me (Feat. Rick Ross & Busta Rhymes)

Inga kommentarer: