lördag 24 januari 2009

Ray J, Bobby V f. Luda, Lil' Kim & Weezy, Keri Hilson, Usher, Ne-Yo, Latonya Blige f. MJB

Det har kommit en hel R&B under veckan. Lite nytt och lite gammalt, antar jag. Lika bra ändå, om Usher och Ne-Yo har tusen låtar som bara finns undangömda någonstans är det ju lika bra att de läcker så att vi får höra dem.

DOWNLOAD Ray J - Pussy So Wet
Hahahaha, Ray J. Ni vet nog hur det här låter redan.

DOWNLOAD Bobby Valentino - Beep (Remix) (Feat. Ludacris, Lil' Kim & Lil Wayne)
Inte en så dålig gästlista Bobby V har skrapat ihop här. Kul med Kim! Lyssnade på hennes Notorious K.I.M. och Naked Truth häromdagen, säga vad man vill om bruden men rappa kan hon.

DOWNLOAD Keri Hilson - Control Me
När kommer Keris debutalbum? Jag har inte hört någonting om det på hur länge som helst. Det kan bli bra ju. Turnin' Me On är asfet, och den här låten är också bra.

DOWNLOAD Usher - Enchanted
Jag tycks vara i någon slags återupptäckavecka. Har lyssnat en hel del på Ushers Here I Stand från 08 samt Confessions från 04 i veckan. Usher är grym. Den här låten är riktigt bra.

DOWNLOAD Ne-Yo - Not Anymore
DOWNLOAD Ne-Yo - Sweaty
Ska bli intressant att se vilken/vilka R&B-artist/er som har dessa låtar med på sitt/sina album. Ne-Yo är ju som sagt världens R&B provider. Förresten kanske dessa låtar redan finns hos någon annan artist?

DOWNLOAD
Latonya Blige - It's Coming (Feat. Mary J. Blige)
Systrarna Latonya och Mary Blige går ihop på denna souliga låt. Storasyster Latonya har en karriär som soul- och gospelsångerska, och hon var tidigare Marys manager.

Inga kommentarer: