fredag 26 december 2008

Mixtapes! Ja Rule, Young Chris, Mick Boogie & Terry Urban, Fashawn, Dr. Dre & The LOX

Det har kommit en del spännande mixtapes under dessa juldagar. Mest spännande är nog det officiella mixtapet av Ja Rule! Det är en mix av låtar som Ja har spelat in under sin karriär, men som inte har hörts tidigare. Jag har inte hunnit lyssna på det än, men folk säger att det faktiskt är dope.



Det var lite svårt att hålla takt med Young Chris när han körde 30 Verses, 30 Days. För er som missade någonting kommer här alla verser samlade i ett mixtape.


Mick Boogie
och Terry Urban har satt ihop ett mixtape med det bästa från 2008, och alla låtar har fått deras personliga touch på sej. Detta är säkerligen riktigt fett, Mick Boogies remixer har aldrig svikit tidigare.

Jag har inte hört Fashawn tidigare, men jag ska definitvt checka hans nya mixtape. Det är kul att upptäcka nya up-and-coming-artister, och denne Californiason har fått en hel del uppmärksamhet.


DJ Osk
har blandat Dr. Dre med The LOX, och därmed skapat Delox. Kan ju vara kul att lyssna på. Sådana här grejer är ibland dåligt mixade, men ibland blir det bra. Något för fansen är det ju i alla fall.

Inga kommentarer: