tisdag 6 maj 2008

Nytt! Usher, Foxy Brown, Hot Rod, Bun B, Jennifer Hudson

Ny låt med Usher och Pharrell. Pharrell har börjat sjunka på sistone tycker jag. Bleka produktioner, och om det inte är dåligt så har man hört samma sak minst tusen gånger förut. Jag är lite depp över att han har proddat mycket på Commons kommande platta, Invincible Summer. Men å andra sidan, Commonplattor kan väl inte vara dåliga?
DOWNLOAD Usher - Flash (Feat. Pharrell)

Foxy Brown har börjat göra lite shitt nu när hon är free woman. Bra att hon passar på, man verkar ju aldrig veta hur länge det håller. Nåja, hon är fett grym! Foxy och AZ tillhör Brooklyns elit så detta är inte fy skam. Broooooklyyyyyyn! Dessa låtar är btw från hennes platta, Brooklyn Don Diva, som droppas fett snart!
DOWNLOAD Foxy Brown - Too Real (Feat. AZ)
DOWNLOAD Foxy Brown - Never Heard This Before (Feat. Dwele)

Den här låten är inte brand new, men fuck it. The Lox och J-Hood. Allt med Jada ska upp på denna blogg!
DOWNLOAD The Lox - That's My Nigga (Feat. J-Hood)

Samma sak gäller med Freeway. Reppin’ Philly, State Prop., Tha Roc! Ganska blek låt från G-Unit-Hot Rod, men Freeway gästar och Freeway är grym.
DOWNLOAD Hot Rod - Hustleman (Feat. Akon & Freeway)

Ny låt från Bun B:s kommande platta, Ill Trill. Weezy F gästar.
DOWNLOAD Bun B - Damn I'm Cold (Feat. Lil' Wayne)

Jennifer Hudson, som man måste digga efter Dreamgirlssuccén, har bidragit med en låt till Sex & The City-soundtracket. Fett glad låt! Hudson är förövrigt med i The Secret Life of Bees, som även Alicia Keys och Queen Latifah har roller i. Filmen blev ganska just färdiginspelad, så den kommer inte förrän i höst.
DOWNLOAD Jennifer Hudson - All Dressed Up In Love

Inga kommentarer: