måndag 26 maj 2008

Nytt! R. Kelly, Nas

Det händer inte så mycket just nu.. Har dock en ny låt av R. Kelly. Jag är inte direkt ett stort fan av snubben, men jag är ganska inne på R&B denna vecka och Kells gör det ganska bra på den här låten. Tror dock inte att det är den slutgiltiga versionen... För övrigt så har ju nyligen rättegångarna mot honom dragit igång, det handlar om pedofilibrott och sex med minderåriga och sådana dumheter. Vi får se vad domen blir till slut.
DOWNLOAD R. Kelly - Freak Show

Nas har dragit tillbaka den kontroversiella albumtiteln Nigger, men helt stoppad har han inte blivit. Posterna till hans nya singel och kommande video Be A Nigger Too är minst sagt gjorda för att skapa upprördhet och kontroverser. Innehållet på kommande plattan, som nu bara har namnet Nas, kommer inte ändras bara för att titeln har det. Det kommer bli ett spännande album, och av det man har hört på sistone av Nastradamus så blir det nog ett jävligt bra album också.
DOWNLOAD Nas - Be A Nigger Too

1 kommentar:

Anonym sa...

30:e maj släpps Wale:s mixtape "The Mixtape About Nothing"! Kolla in det när det släpps på www.elitaste.com, om du inte tänkt göra det redan. För han är det något av det bästa inom hiphop just nu. Jag säger inte det för att jag är typ kompis med honom, utan som ett tips. You won't regret it.