tisdag 7 oktober 2008

Naughty By Nature, Cassidy & Murda Mook, Freeway, Jay-Z, T.I.

Naughty By Nature hyllades på VH1 Hip Hop Honors och nu ska dudesen snart droppa en ny platta. De gjorde en del riktigt fina grejer i början av 90-talet, och det ska bli kul att höra vad de kan mäkta med nu. Den här låten är inte från albumet, utan spelades in i samband med hiphopgalan.
DOWNLOAD Naughty By Nature - Hip Hop Honors

Cassidy
och Murda Mook slöt fred förra veckan efter att ha beefat ett tag. Nu har de gjort en låt tillsammans också och titeln stämmer in bra, det var inte många som väntade sej det här. Riktigt frän låt förresten, Cassidy goes sjukt hårt kills it som alltid.
DOWNLOAD Cassidy & Murda Mook - Expect The Unexpected

Ännu ett spår från Freeways kommande platta har läckt ut. Det låter riktigt bra igen... men, det låter precis likadant som de andra låtarna? Jag gillar att Freezy har slowat down allting, hans röst passar perfekt till den typen av beats. Men om hela albumet har nästintill exakt likadana låtar kommer det nog bli trist.
DOWNLOAD Freeway - Baby Back (prod. Blunt)


Det här är inte ett nytt spår av Jigga, det är bara introt till DJ Green Lanterns Obama-mixtape som släpps senare i veckan. Det är ett mycket fint spår dock, där de har samplat delar av en intervju med Jay där han snackar om Obama, samt lite från A Billie över fina tunes. This is bigger than politics.. This is bigger than politics, this is hope. I had to support that. Lick a shot for Barack Obama, change gon comma. This is about the world.

DOWNLOAD Jay-Z - Lick A Shot For Obama


Såg den här låten uppe igår, och jag vet inte om den är ny eller gammal. Anyway, ett helt okej spår men störigt med en hel del taggar.
DOWNLOAD T.I. - It's All G

Inga kommentarer: