torsdag 30 oktober 2008

Freeway, Skyzoo & Sha Stimuli

Slänger upp dessa på request av Martin! Lade upp massa låtar i ett inlägg igår, men de försvann sedan. För er som kanske vill ha något av det, klicka HÄR för att se vad ni missade.

Freewaylåtarna är möjligtvis från kommande albumet. Det sägs att åtminstone Rocket Ship Rap är det. Det har läckt mycket från Freeway som sägs vara på Freedom Of Speech och han verkar ha en enorm samling spår så jag misstänker att vi egentligen inte alls vet vad som kommer vara på albumet.

Skyzoolåten är från 2007, och proddad av Hi-Tek. Ni känner säkerligen igen beatet. Stimulilåtarna är från hans kommande mixtape, Election Edition, som kommer snart. Om jag minns rätt så har Stimuli ett officellt album på G också.

DOWNLOAD Freeway - Rocket Ship Rap (prod. Sap Da Beat Man)
DOWNLOAD Freeway - Change
DOWNLOAD Skyzoo - Ghetto America (prod. Hi-Tek)
DOWNLOAD Sha Stimuli - Black President (Remix) (Feat. Skyzoo)
DOWNLOAD Sha Stimuli - Insane

Jag vet inte vad det är för fel på Zshare eller min dator eller min internetuppkoppling men det vill sej inte riktigt, så därför blev det till störst del MegaUploadlänkar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur laddar man ner dom därifrån? Fattar inte mycket på den sidan. Men tack annars :)

karin lil'bridge sa...

Högt upp på sidan, lite till höger, ser du en ruta där man ska skriva i tre bokstäver (bokstäverna står framför rutan). Sedan trycker du på Download, och då kommer det upp en nedräknare och man får vänta drygt 40 sekunder innan man kan ladda ner. Sedan är det bara att trycka på "Free Download" och spara!