fredag 10 oktober 2008

Jazmine f. Skillz, M.I.A. f. Wale & Jay-Z, Busta + Talib Kweli, Ya Boy, Lil Wayne & The Roots

Innan jag slänger upp allt nytt som har kommit så måste jag bara påminna om två saker. 1. Ni hämtade väl hem demon med Common från 91? Jag har lyssnat på det nu och det var 7 fantastiska spår. 2. Ni har väl inte lyckats missa min intervju med Donny Goines?

Så, here we go.

Jazmine Sullivan droppade videon för originalet till den här låten häromdagen, och nu har Skillz hoppat på för att göra den ännu roligare. Haha humor!
DOWNLOAD Jazmine Sullivan - Bust Your Windows (Feat. Skillz)

Tidigare: Jazmine Sullivan - Bust Your Windows (video)
"Yo Skillz, who's that?"
"Who's what?"
"Who's that right there?"
"Oh... that's my sister"
"Yo sistah.. huh? ... I bust the windows out yo ... "
"Oh no you won't..."


Wale har mixtapes och album på G. Här kommer ett par smakprov i form av en låt där han och Skyzoo droppar några verser, och sen får han på ett fantastiskt flow över M.I.A.s ganska knepiga Boys.
DOWNLOAD Wale - 5 Minutes (Feat. Skyzoo)
DOWNLOAD
M.I.A. - Boys (Remix) (Feat. Wale)

Apropå M.I.A. (AKA världens coolaste brud) och Boys så ska hon re-releasa sitt sophomore-album, Kala. På den nya upplagan kommer det finnas cirkus fem nya låtar, en av dem är den officiella remixen på Boys med Jay-Z.
DOWNLOAD M.I.A. - Boys (Remix) (Feat. Jay-Z)

Green Lantern
s mixtape skulle släppas idag, men blir något försenat eftersom han var tvungen att flyga över halva jorden för att DJ:a på en Naskonsert. Mixtapet bör släppas i början av nästa vecka, och det kommer nog bli fett. Jay-Z-introt diggade jag, och den här låten är riktigt tung den med.
DOWNLOAD DJ Green Lantern - Black President (Remix Pt 1) (Feat. David Banner, Busta Rhymes & Talib Kweli)
Tidigare: Jay-Z - Lick A Shot For Obama

Sist men inte minst, Ya Boy med en ny låt från hans kommande mixtape och lite Weezy + The Roots i liveform. Cred till ?uest som spittar A Milli-beatet och trummar samtidigt.
DOWNLOAD Ya Boy - YB The Rockstar
DOWNLOAD
Lil Wayne & The Roots - A Milli (Live)

Inga kommentarer: